golfenopeenlandgoed.nl


GEO Certified

Ga naar Golfclub Welderen
Ga naar golfbaan BleijenbeekBuitengewoon dineren

Parkrestaurant Lingezegen op Golfbaan Landgoed Welderen in Elst biedt u een uitstekende keuken in een prachtige omgeving. In een gemoedelijke sfeer kunt u genieten van een kop koffie maar ook van een goed verzorgde lunch of diner. U bent van harte welkom om bij ons op het terras neer te strijken en van het uitzicht te genieten onder het genot van een hapje of een drankje.

Menukaart

Bent u geinteresseerd in wat Parkrestaurant Lingezegen u voor een lekkernijen te bieden heeft?
Neem dan een kijkje op de verschillende kaarten en laat u verrassen.

Menu kaart winter 2016

Bent u allergisch of heeft u speciale dieetwensen, laat dit vooraf aan onze keukenbrigade weten zodat zij daar rekening mee kunnen houden.

Feestelijke gelegenheden en besloten gezelschappen

Mocht u waarde hechten aan meer privacy dan stellen wij voor u het kamerrestaurant ter beschikking. Met een gezelschap van 40 personen kunt u daar lunchen, uitgebreid dineren of borrelen. Bovendien beschikt dit gedeelte over een eigen terras waardoor er ook bij mooi weer mogelijkheden genoeg zijn.

Parkrestaurant Lingezegen verzorgt ook buffetten of aangeklede diners. Bijvoorbeeld voor een receptie, bruiloft of bedrijfsfeest. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.4hetopeenlandgoed.nl

Daarnaast beschikt Golfbaan Landgoed Welderen over 2 vergaderruimten. Wanneer u gebruik maakt van een van de vergaderruimten, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat uw gezelschap wordt voorzien van hetgeen men wenst te nuttigen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Parkrestaurant Lingezegen biedt? Neem dan contact met ons op.